Profil

 

LD KONTORBEPLANTNING APS er et kontorbeplantningfirma samt anlægsgartnerfirma, som har eksisteret siden 1988.

Det er Charlotte og Lars Dybvik, som har startet firmaet. Charlotte Dybvik har ansvaret for alt kontorbeplantning og Lars Dybvik har ansvaret for anlægsopgaver, udendørs vedligeholdelse samt saltning og snerydning.

Firmaet ligger på Ellebjergvej 4 i Vindinge ved Roskilde. Her har hver afdeling deres hal; 1 hal med grønne planter og krukker og 1 hal med maskiner og arbejdsredskaber. Dertil hører et stor drivhus, samt har vi lige bygget en stor maskinhal til alle vores traktorer samt gravemaskiner.

Vi har kun udlærte gartnere til at varetage alle gartneropgaver, og vi har anlægsgartnerelever, og ligeledes er vi blevet godkendt til at have elever på kontorbeplantningssiden.

 

MISSION

Vi har valgt at arbejde ud fra den model, at vores firma ikke bliver større end at den personlige kontakt fra Lars og Charlottes side hele tiden er intakt.  Samt at vi tilbyder vores kunder serviceydelser til en god og konkurrencedygtig pris. Vi ønsker at levere kummer og planter, som passer til tidens trend, og at vi udfører vores arbejde til det, kunden har lavet aftale om.

 

VISION

Vi mener, at vejen frem til tilfredse og glade kunder, er igennem vores medarbejdere, hvor vi igennem grundig information om alt hvad firmaet står for samt åbenhed overfor nye tiltag, ønsker, forbedringer gør, at vores mission når helt ud til kunderne. Vi vil ikke være størst, men bedst til det, vi gør hver dag.

 

VI STØTTER

 

 

ARBEJDSTILSYNET

Vi er stolte over at have fået en grøn smiley, efter at Arbejdstilsynet have været på besøg. 

Vi siger tak til vores gode medarbejdere for dette resultat. 

 

5. marts 2014

LD KONTORBEPLANTNING APS

Ellebjergvej 4
4000 Roskilde

Branchegruppe: Engros
Branche: Engroshandel med blomster og planter

CVR-nummer: 17527606
Pnr: 1001306076